ы
|
|
Qwerty | Date: Воскресенье, 01.04.2007, 21:44 | Message # 1 |
Рядовой
Group: Користувачі
Status: Offline
| да здраствует флуд
а шо тут писать нада? 0_о
|
|
| |
club-creative | Date: Понедельник, 02.04.2007, 01:05 | Message # 2 |
Admin
Group: Администратори
| А я бачю ти флудовий чувак
|
|
| |
Qwerty | Date: Понедельник, 02.04.2007, 14:12 | Message # 3 |
Рядовой
| ага ... ток флудить не с кем на этом форуме ... народу нету сафсем хз ... мейби са временем появицца )Добавлено (02.04.2007, 14:12) --------------------------------------------- а де фотки с креатива? пачиму их нету? 0_о
а шо тут писать нада? 0_о
|
|
| |
club-creative | Date: Понедельник, 02.04.2007, 19:29 | Message # 4 |
Admin
| Та появиться я добавлю рекламу! А фотки будуть тільки треба їх забрати в фотографа і ше кину пару з 1 Креатива
|
|
| |
Mleko | Date: Пятница, 06.04.2007, 19:41 | Message # 5 |
Сержант
| О! я час від часу спілкуюсь із інопланетними рокерами, але останнім часом вони щось почали дуже конспіруватись, шифруються якось незрозуміло... будьте добрі, помогітє розшифрувати, бо по ідеї мали надати мені якусь цікавеньку інфу, отож: 3487куош3о84а52вл 3859тм 3849 4375 кавотк49гзошвльтс 94шваол 2-зйцщщупщ 18932 і ущегш мкш оавльсб шковлаіждшвопрпеаоіодліоадліоало лао лаасмисммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм апвке вап (чур, діагнозів мені не ставити)
I've got the straight edge
|
|
| |
club-creative | Date: Суббота, 07.04.2007, 00:39 | Message # 6 |
Admin
| Може в тебе опера глючить або аська х шоифтами не дружить! Тому таке не рохшифровується! Полазь в настройках браузера чи де вони там тобі це посилали?
|
|
| |
Mleko | Date: Суббота, 07.04.2007, 13:11 | Message # 7 |
Сержант
| ги, вони зі мною зв*язуються телепатично, без будь-якої техніки, тому щоб міняти настройки треба буде звертатись до дядів в білих халатах, а я з ними(тобто дядями) в не дуже хороших стосунках ось така ось безвихідь ви --моя остання надія, якщо не поможите, то буде киндик.... ті гуманоїди ше й можуть обідитись і напасти на всю земну цивілізацію
Post edited by Mleko - Суббота, 07.04.2007, 14:49 |
|
| |
club-creative | Date: Воскресенье, 08.04.2007, 00:46 | Message # 8 |
Admin
| хай нападають! Поки ми пєм - Україна не переможна!
|
|
| |
Mleko | Date: Понедельник, 09.04.2007, 14:14 | Message # 9 |
Сержант
| та шо мені ви.... мені саме гуманоїдів шкода, тож хороші чуваки, єдині мої друзі, а якщо ви їх споїте, то знов залишусь зовсім-зовсім самотня
|
|
| |
gruzuk | Date: Понедельник, 09.04.2007, 20:14 | Message # 10 |
Рядовой
Group: Модератори
| Шоб не була самотня,треба тож з ними пити!!!
Всьо чотко
|
|
| |
Mleko | Date: Четверг, 12.04.2007, 16:16 | Message # 11 |
Сержант
| пити? та ні, закодоувалась а раніше так любила спиртне...замість води хлібала, навіть зупу на горілці готувала собі(можу бажаючим запропонувати декілька рецептів). Ось тільки макарони погано получаються, розварюються ... Навіть попугая на водку була підсадила... птички жалко ... а зараз... роки вже не ті...
|
|
| |
gruzuk | Date: Пятница, 13.04.2007, 15:15 | Message # 12 |
Рядовой
Group: Модератори
| В твому віці я тільки починав пробувати спиртне,а ти вже закінчила!!! Ох уж єта маладьож...
Всьо чотко
|
|
| |
Mleko | Date: Воскресенье, 13.05.2007, 13:22 | Message # 13 |
Сержант
| всьо хуманоїди, хіба так можна? невже флуд помер? ото вже лякає, стає трохи лячно... беріть флудьте, бо як я почну, то мало не покажеться....  Добавлено (13.05.2007, 13:19) --------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////так сонечко світить й співають пташки/////////////////////////////// ///////////////////////////взувайтеся хлопці-підем збирати бички////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// P.S. і не смітіть Добавлено (13.05.2007, 13:21) --------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////так сонечко світить й співають пташки/////////////////////////////// ///////////////////////////взувайтеся хлопці-підем збирати бички////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// P.S. і не смітіть Добавлено (13.05.2007, 13:22) --------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////так сонечко світить й співають пташки/////////////////////////////// ///////////////////////////взувайтеся хлопці-підем збирати бички////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// P.S. і не смітіть Добавлено (13.05.2007, 13:22) --------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////так сонечко світить й співають пташки/////////////////////////////// ///////////////////////////взувайтеся хлопці-підем збирати бички////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// P.S. і не смітіть
|
|
| |
club-creative | Date: Воскресенье, 13.05.2007, 18:12 | Message # 14 |
Admin
| + в репутацію за флудерство!
|
|
| |
scream | Date: Вторник, 22.05.2007, 22:54 | Message # 15 |
Рядовой
| НУ ВИ ЖЖОТЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ОН РОДІНУ ПРОДАЛ!!! КАПІТАЛІСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M.F.
|
|
| |