Новини
Реєстрація
Вхід

Пятница, 26.04.2024, 21:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Креатив
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: club-creative  
Форум » Музичні напрямки » Alternative » АНДЕРСОН - український альтернативний рок (Промо-реліз київського гурту АНДЕРСОН до дебютного альбому)
АНДЕРСОН - український альтернативний рок
theandersonDate: Среда, 26.12.2007, 20:56 | Message # 1
Рядовой
Group: Користувачі
Posts: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Качаем промо
http://www.anderson.kiev.ua/mp3.html ....
Слухаем промо
http://myspace.com/theanderson ....

----------------------------------------------
Андерсон/The Anderson – київський гурт, заснований влітку 2003 року. У вересні 2003 року група дебютує у київському клубі «ОSтаNNя Барикада» і вже восени того ж року приймає участь у фестивалі «Подих» та записує дві пісні для однойменної збірки.
Від часу свого заснування Андерсон відіграв більш ніж 50 концертів по різних містах України, встиг прийняти участь у фестивалях «Heavy Fool», «Рейвах», «Мазепа Фест», «Рок-Воля», «АероРок», «Рок Січ», тричі грав в українському фіналі міжнародного фестивалю-конкурсу «живої» музики The Global Battle Of the Bands у 2004-2006 роках. Наприкінці 2006 року гурт припиняє свою концертну діяльність заради того щоб записати свій дебютний альбом. Запис проходив в лютому – вересні 2007 року в студії BRITRecords.

Наразі, Андерсон готується до зйомок кліпу, чекає на вихід двох збірок, для яких гурт записав дві пісні та вступив до переговорів з лейблами для випуску свого альбому в 1 кварталі 2008 року.

 
Форум » Музичні напрямки » Alternative » АНДЕРСОН - український альтернативний рок (Промо-реліз київського гурту АНДЕРСОН до дебютного альбому)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


be Distemper&travis_made © 2006